En una entrevista al "Vaques sagrades"

Unzué: "Valdés ha estat el millor porter de la història del Barça"

El navarrès ha estat el convidat del "Vaques sagrades" i ha confeccionat el seu particular onze històric del club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Vint dies després que Juan Carlos Unzué fos el protagonista, juntament amb altres afectats d'ELA, del partit solidari Barça-Manchester City, l'exporter i extècnic blaugrana ha estat el convidat del segon "Vaques sagrades" de la temporada.

El navarrès ha repassat l'actualitat blaugrana i ha participat en una de les seccions de més èxit del programa, "El millor onze de la història del Barça". A la porteria, el que va ser jugador també d'Osasuna, Sevilla, Tenerife i Oviedo, no ha dubtat gens.

Per a Unzué, el porter més destacat dels més dels 122 anys d'història culer és Víctor Valdés. Del de l'Hospitalet, amb qui per poc no va coincidir al vestidor quan era el segon entrenador de Luis Enrique, en recorda l'actuació estel·lar a la final de la Champions del 2006, quan Valdés va desesperar Thierry Henry.

 

En companyia de Canut, Escobar i Guasch, quan ha acabat de confeccionar l'alineació ha enumerat els millors cinc porters que ha vist en global. La llista l'encapçala Arconada --en honor seu sempre va jugar amb mitgetes blanques--, Zubizarreta, Víctor Valdés, Ter Stegen i Courtois. Paraula d'Unzué.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut