Futbol

Unzué: "No podem signar l'empat, tenim necessitat de guanyar"

El tècnic del Celta assegura en roda de premsa que el seu equip sortirà a guanyar contra el Barça a Balaídos tot i ser conscients de la dificultat

Actualitzat

El tècnic del Celta, Juan Carlos Unzué, està convençut de poder guanyar el Barça aquest dimarts a Balaídos i ha assegurat, en roda de premsa, que no firma l'empat ja que el seu equip necessita la victòria per mantenir intactes les opcions de classificar-se per Europa.

"En aquests moments, i tal com estem, l'empat no el podem signar, tenim necessitat de guanyar, sabent la dificultat que això comporta i aquí està el seu rècord recent. Però hem de sortir a guanyar, a plantar-li cara. Estic segur que competirem i que ells saben que aquí no van a tenir un partit plàcid"

Unzué també ha dit que està convençut que al Barça no l'afectarà tenir la final de la Copa del Rei dissabte, "estan acostumats a jugar partits cada tres dies, no els condicionarà, n'estan encantats", i tampoc es fia de les possibles rotacions que faci Ernesto Valverde pensant en el duel contra el Sevilla.

Diego Alende, novetat de la convocatòria

La presència del jugador del planter Diego Alende és la principal novetat en la llista de convocats de Juan Carlos Unzué per al partit d'aquest dimarts contra el FC Barcelona, ​​que es perdran, per sanció, el capità Hugo Mallo i el migcampista xilè Pedro Pablo "Tucu" Hernández.
 
El tècnic navarrès ha citat 19 jugadors a causa de les molèsties que arrossega el migcampista serbi Nemanja Radoja, qui es va lesionar en el partit de dissabte contra el Leganés i serà dubte fins a última hora.
 
A la convocatòria també hi ha el lateral esquerre eslovac Robert Mazan, que després de completar l'entrenament d'aquest dilluns al matí al mateix ritme que els seus companys ha rebut l'alta mèdica, i el davanter argentí Lucas Boyé, que va ser el descartat per decisió tècnica a Butarque.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut