El Barça i el City ja es van trobar en la Champions fa uns anys (Arxiu)
Barça

Unzué impulsa un amistós Barça-Manchester City en benefici de la investigació contra l'ELA

Només falta la firma del contracte dels dos clubs per fer-ne l'anunci oficial

Redacció Esport3Actualitzat

Només falta que els dos clubs implicats acabin de firmar el contracte, però tant el Barça com el Manchester City ja s'han citat per a un amistós al Camp Nou. L'ha impulsat l'exporter blaugrana Juan Carlos Unzué i tota la recaptació es destinarà a la recerca contra l"ELA. El mateix Unzué ja va desvelar, el juny de l'any passat, que té aquesta malaltia.

El partit, en cap cas, substituirà el Trofeu Joan Gamper. La tradicional festa de presentació de l'equip es manté per a la primera setmana d'agost, pendent de confirmar encara el rival dels blaugranes. La data per a la celebració d'aquest Barça-Manchester City seria el 25 d'agost, un cop hagin arrencat les Lligues espanyola i anglesa.

L'anunci d'aquest amistós es farà els pròxims dies, un cop els dos clubs hagin firmat l'acord definitiu. Serà un duel ple d'al·licients, com la tornada de Pep Guardiola al Camp Nou, però sobretot amb una finalitat solidària. Tots els diners recaptats aniran destinats a la recerca per lluitar contra la malaltia de l'ELA.

Anar al contingut