Seguidors del Chelsea mostrant-se orgullosos de ser racistes
Futbol

Uns seguidors del Chelsea cometen actes racistes al metro de París

Aficionats de l'equip londinenc van impedir pujar al metro a un home negre i després es van autoproclamar racistes i orgullosos de ser-ho. El Chelsea ha condemnat els fets.

Actualitzat

El diari anglès The Guardian mostra les imatges de seguidors del Chelsea exhibint el seu caràcter intolerant pel metro de Paris. En un vídeo gravat per un aficionat es veu com els seguidors impedeixen pujar al metro un home negre. A més, proclamen el seu orgull pel fet de ser racistes. "Som racistes i és el què ens agrada", canten.

El Chelsea s'ha afanyat a condemnar l'actitud dels seus seguidors. "Un comportament així és lamentable i no pot tenir lloc en el futbol ni a la societat. Donarem suport a qualsevol acció contra els involucrats i si s'identifica algun soci del club entre ells el Chelsea prendrà les mesures més fortes que estiguin al seu abast, fins i tot expulsar-los del club".

Tot i que la UEFA es limita a jutjar normalment fets que passen dins els estadis o a les seves rodalies, no es descarta que pugui intervenir en aquest cas. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut