Gary Lineker durant el moment del sabotatge (BBC)
Futbol

Uns gemecs sexuals interrompen la retransmissió de l'FA Cup a la BBC

Gary Lineker ha estat víctima d'un sabotatge en ple directe

Redacció Esport3Actualitzat

La BBC s'ha hagut de disculpar aquest dimarts per uns sorolls sexuals que han interromput la cobertura del partit de l'FA Cup entre el Wolverhampton i el Liverpool. "Demanem disculpes als espectadors ofesos durant la cobertura en directe del futbol d'aquesta nit", ha publicat la cadena britànica. Els gemecs s'han sentit en directe mentre Gary Lineker presentava el programa previ al duel.

El clip del moment s'ha fet viral ràpidament a les xarxes socials.

Els responsables del soroll són un grup que ja ha fet la mateixa broma pesada en altres ocasions. Via control remot activen un mòbil amb un enregistrament i després ho graven i ho emeten a YouTube.

La reacció de Lineker

El mateix Gary Lineker, que ha reaccionat al sabotatge amb bon humor, ha publicat la foto d'un telèfon mòbil que estava "enganxat a la part posterior del plató". Algú, sense que ningú se n'adonés, havia entrat prèviament a la cabina per col·locar-lo d'amagat i després activar els gemecs sexuals.

Un portaveu de la BBC ha comunicat que estan investigant l'incident. Al Regne Unit la broma ha tingut una repercussió enorme.

Anar al contingut