Futbol

Unai Emery: "Nosaltres som favorits en il·lusió"

El tècnic del Sevilla assegura que tot i haver guanyat l'Europa League aniran a totes i que, tot i que el Barça és el favorit per guanyar el títol, el seu equip ho és "en il·lusió"

Actualitzat

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, tot i ser conscient que el FC Barcelona és el favorit per guanyar la Copa del Rei d'enguany, assegura que "hem d'anar a per ella" i que el Sevilla "és més favorit que el Barça en il·lusió". 

"El Barça és el favorit, necessita el doblet perquè la seva credibilitat va acord amb els títols. Però nosaltres també la volem guanyar. Tenim una il·lusió tremenda i anem amb totes les nostres forces", explica el tècnic. I és que Emery ja sap que ha guanyat un títol importantíssim amb el Sevilla, l'Europa League i que el Barça els té "respecte. Fins i tot els hem guanyat aquest any en un partit al nostre estadi. Som favorits en il·lusió". "Per a nosaltres és com quan ets nen i el pare et porta un regal d'un viatge. Volem culminar la temporada de la millor manera possible", ha afegit. 

Emery està segur que "qui jugui demà ho donarà tot perquè és una gran oportunitat. En la història contra el Barcelona, el més normal és perdre. Fins que aquest any no vaig poder-los guanyar i em recordaven que en portava vint. Això sí, sempre he dit que prefereixo estar vint partits sense guanyar, però jugar sempre contra el Barcelona". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut