Emery, tècnic del Villarreal (EFE/Domenech Castelló)
Futbol

Unai Emery negocia la compra d'un club històric

L'actual tècnic del Vila-real podria convertir-se en propietari del Reial Unió Club d'Irun, el club on va jugar el seu avi

Actualitzat

Unai Emery podria diversificar ben aviat els seus càrrecs en el món del futbol i, a més d'entrenador, podria convertir-se en propietari. L'actual tècnic del Vila-real, nascut a Hondarribia, ha fet saber el seu interès per comprar un club històric de la zona, però també del futbol basc i espanyol. Emery ha engegat converses per convertir-se en propietari del Reial Unió Club d'Irun. L'operació es troba en una fase embrionària.

Agafant l'exemple de Gerard Piqué amb l'Andorra, Emery podria assumir ben aviat el control d'un club que va formar part dels fundadors de la Lliga, i amb el qual té uns lligams sentimentals molt forts: el seu avi, Antonio Emery, va ser porter de l'equip durant els anys 20. De fet, va ser el porter que va encaixar el primer gol de la història de la Lliga, marcat per l'espanyolista Pitus Prats. Actualment, el Real Unión és un dels equips punters del grup 2 de la Segona B. 

 

Anar al contingut