El patrocinador principal de l'Andorra és actualment l'entitat bancària MoraBanc (@fcandorra)
Futbol

Una web de cites extramatrimonials s'ofereix per patrocinar l'Andorra de Piqué

Ashley Madison ofereix un contracte triennal a raó d'un milió d'euros per temporada en una proposta feta pública a les xarxes socials

Actualitzat

Ashley Madison és una plataforma canadenca i que es presenta com la solució per a homes o dones que ja tenen una relació i en busquen d'altres de forma discreta. Potser per l'embolic que ha acabat desembocant en la separació de Gerard Piqué i Shakira, aquesta web d'abast mundial ha fet una proposta per patrocinar l'Andorra, el club del qual és propietari l'excentral del Barça.      

La proposta l'ha publicat amb pèls i senyals a les xarxes la mateixa companyia Ashley Madison, cosa que fa pensar que més que el patrocini pròpiament dit busca l'eco mediàtic i viral que li pugui reportar la idea d'associar-se amb Piqué.

En qualsevol cas, la proposta a l'engròs és d'un milió d'euros per temporada i tres temporades de durada, i inclou patrocini a la samarreta, a diferents punts de l'estadi i de l'autocar de l'equip, i altres posicions publicitàries que l'Andorra té actualment contractades amb patrocinadors locals.

A més, el contracte inclou algunes clàusules curioses, com 50.000 euros per a cada jugador que anunciï públicament que manté una relació extramatrimonial i 150.000 si admet que la va iniciar a través d'Ashley Madison. Piqué i l'Andorra tenen fins al 15 de març per contestar, segons aquesta proposta en obert.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut