L'ACFAC vol aglutinar la major quantitat de clubs modestos (@AcfacCat)
Futbol

Una vintena de clubs amateurs catalans s'uneixen per defensar els seus drets

L'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), que estarà presidida per Javi Salamero, vol aglutinar la major quantitat possible de clubs modestos per demanar responsabilitats a la Federació Catalana de Futbol per la seva gestió durant la pandèmia

Redacció Esport3Actualitzat

La gestió de la Federació Catalana de Futbol, especialment en temps de pandèmia, ha portat alguns clubs a impulsar una nova associació que vol fiscalitzar esportivament i econòmicament les decisions federatives.

L'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), que s'ha presentat aquest dijous a Barcelona, vol aglutinar la major quantitat possible de clubs modestos per demanar responsabilitats a la Federació Catalana de Futbol, de qui discuteixen la gestió econòmica i esportiva. Javi Salamero, exentrenador del Girona, el Sabadell i el Nàstic, entre d'altres, és el president d'aquesta associació de clubs de futbol.

"L'associació vol garantir i demostrar que tenim capacitat de servei per donar resposta a cadascuna de les demandes que tenen actualment els clubs".

L'ACFAC vol presentar-se a l'assemblea general de la federació amb arguments unificats i avalats per molts clubs. Així podran evitar que la directiva federativa imposi les seves decisions sense oposició.

Entre els punts que reclamen hi ha rebaixes en les quotes dels clubs, anul·lació de descensos aquesta temporada i reajustament a la baixa o anul·lació si convé dels salaris que cobren els alts càrrecs de la federació, entre ells el president Joan Soteras.
Anar al contingut