Alizé Cornet, en una imatge d'arxiu disputant un partit
Alizé Cornet, en una imatge d'arxiu disputant un partit
tenis

Una tenista desvela un brot massiu de covid que va ser encobert a Roland Garros

Després de les baixes per positiu de Berrettini i Cilic a Wimbledon, la 37 del món Alizé Cornet exposa que a París es feia un tractament diferent dels casos

Redacció Esport3Actualitzat

El coronavirus segueix sent el participant incòmode de moltes competicions esportives, i més en ple augment dels contagis. Dues de les raquetes més en forma del quadre masculí, l'italià Berrettini, finalista el 2021, i el croat Cilic, han causat baixa de Wimbledon pels seus positius. Per la tenista francesa Alizé Cornet, si els hagués passat el mateix a Roland Garros no haurien abandonat el torneig gal.

Des de Londres, on es troba disputant el Grand Slam britànic, la número 37 del món ha desvelat que a París es va viure un brot generalitzat de covid que van tapar els mateixos jugadors.

"A París ningú en va parlar però al vestidor molta gent ho tenia i ningú deia res. Quan Krejcíková va deixar la competició per covid, bona part del vestidor estava contagiat. Quan surti a la llum i es descobreixi que jugadors importants el van tenir... provocarà un incendi."

I ha lamentat aquesta diferència del protocol, més estricte al seu entendre, que està enviant a casa alguns dels seus col·legues.

"No vull infravalorar l'efecte de la covid, però hi ha tornejos en què molts jugadors s'intoxiquen amb el menjar, però no farem un protocol per fer-ho. Portem molt de temps amb la covid, hi ha vacunes... Si tornem a com estàvem fa uns mesos deixaré de jugar tornejos."

En un esport que no és de contacte, Cornet és partidària de seguir competint malgrat tenir el virus.

Anar al contingut