Aguileña de Inversiones, S.A., vinculada a Sergio Ramos, multada amb 250.000 euros (Reuters)

Una societat vinculada a Sergio Ramos, multada amb 250.000 euros

L'Ajuntament d'Alcobendas ha obert un expedient sancionador a l'empresa Aguileña de Inversiones, S.A., vinculada al capità del Reial Madrid, per la tala il·legal d'arbres

Actualitzat

L'Ajuntament d'Alcobendas ha aprovat per unanimitat imposar a la societat Aguileña de Inversiones, S.A., vinculada a Sergio Ramos, una multa de 250.000 euros per la tala il·legal d'arbres.

En el ple celebrat aquest divendres, en sessió extraordinària, l'Ajuntament ha decidit que l'empresa haurà de posar a la seva disposició els arbres perquè siguin replantats a les zones verdes que determinin els serveis municipals.

Es tracta d'una infracció molt greu de la Llei 8/2005 de Protecció i Foment de l'Arbrat Urbà de la Comunitat de Madrid, que ha comportat l'obertura d'un expedient sancionador.

La junta de govern local, en la sessió del 29 de gener del 2019, va acordar l'inici del procediment sancionador contra aquesta empresa, que des de finals del 2017 ha dut a terme diverses tales no autoritzades en una parcel·la situada a La Moraleja.

Anar al contingut