La llibreta amb la qual l'avi de la María seguia a mà els equips de primera divisió
Futbol

L'emotiu homenatge d'una jove aficionada al futbol al seu avi

L'avi va morir el 3 de gener i la seva neta ha publicat un vídeo amb la llibreta on aquest apuntava els punts i la classificació dels equips de primera divisió

Actualitzat

María Álvarez és una estudiant madrilenya de 22 anys que ha fet públic a través de les xarxes socials la llibreta que el seu avi José utilitzava per seguir els equips de primera divisió, on hi apuntava a mà els punts i la classificació que ocupava cada club segons la jornada que es disputés. Dividia els equips per colors depenent del lloc a la classificació que ocupessin: el verd pera la Champions, el groc per a l'Europa League i el taronja per al descens.

Malauradament, l'avi de la María va morir el dia 3 de gener amb 86 anys. Segons explica la mateixa Maria, desconfiava completament d'internet i treia les dades del teletext i els diaris del barri.

També confessa que no sentia debilitat per cap equip en particular, però que era "un boig del futbol" i la seva neta ja ha anunciat que s'encarregarà d'acabar el que el seu avi va deixar a mitges aquesta temporada.

Anar al contingut