Futbol

Una noia de 19 anys desperta del coma amb un missatge de Francesco Totti, el seu ídol

Ilenia Matilli va tenir un accident de cotxe al desembre del 2019 i està ingressada a l'hospital des de fa 270 dies. Un vídeo de Francesco Totti l'ha fet reaccionar

Redacció Esport3Actualitzat

El 15 de desembre del 2019, una jove jugadora de la Lazio de 19 anys, Ilenia Matilli, va tenir un accident de cotxe on va morir la seva amiga Martina. La Ilena va ser traslladada a l'Hospital Policlínic de Gemelli, on ha estat en coma durant 270 dies, segons explica el Corriere della Sport.

 

 

La jove jugadora de la Lazio és també una gran admiradora de la Roma. Per això els seus pares, molts dies, a l'hospital, li feien escoltar l'himne de la Roma. Ella és una gran admiradora de Francesco Totti i a la família se li va acudir demanar-li que li fes arribar un missatge gravat.  I quan la noia va sentir la seva veu es va començar a despertar. Segons Olé, aquest és el missatge que va rebre Totti:

"Estimat Francesco, què estem esperant? Esperem veure't, la Ilenia t'està esperant."

 

 

I quatre dies després de rebre aquest missatge, Francesco Totti ha anat a veure la seva admiradora a l'hospital.

"Ens hem abraçat. La Ilenia ha plorat i ens hem emocionat. Ha despertat gràcies a mi? Soc feliç. L'hauria ajudat abans si ho hagués sabut. Ens tornarem a trobar quan surti."

Segons ha explicat la família de la noia, la Ilenia i el Francesco tenen un sopar pendent per quan comenci a caminar. Segur que aquesta nova cita de la jove jugadora és un altre gran estímul per recuperar-se ben aviat.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut