Dario Saric, marcat per Brook Lopez en el primer partit de la final (Reuters)
Bàsquet

Una lesió greu aparta Dario Saric (Phoenix Suns) de la final de l'NBA

El pivot croat, relleu de Deandre Ayton en la rotació dels Suns, es va lesionar el lligament creuat anterior del genoll dret en el primer partit davant els Milwaukee Bucks

Dario Saric es perdrà la resta de les finals de l'NBA després de lesionar-se el lligament creuat anterior del genoll dret, una important baixa que deixa tocada la rotació interior dels Phoenix Suns.

"És una d'aquelles situacions que et trenquen el cor", va assegurar als mitjans aquest dimecres l'entrenador dels Suns, Monty Williams, després de l'entrenament del seu equip.

Els Suns van sumar el primer punt davant a la final de l'NBA davant els Milwaukee Bucks (1-0) després d'imposar dimarts en el primer partit (118-105).

Saric va sortir a la pista en l'últim tram del primer quart, però es va haver de retirar per problemes físics després de jugar només dos minuts. Els Suns van confirmar aquest dimecres la gravetat de la lesió del croat, que era el recanvi natural del pivot titular, Deandre Ayton, com a part de la rotació dels de Phoenix.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut