Jovetic, amb el número 10 del Mònaco que lluïa Mbappé (Foto: Twitter)
Jovetic, amb el número 10 del Mònaco que lluïa Mbappé (Foto: Twitter)
Futbol Internacional

Una indiscreció confirma la marxa d'Mbappé del Mònaco i el nom del seu substitut, Jovetic

Les imatges d'una sessió fotogràfica filtrades a les xarxes socials han confirmat un els grans fitxatges de l'estiu

Actualitzat

Les xarxes socials han jugat una mala passada al Mònaco. A França, la premsa dona per feta la marxa de l'estrella del club, el davanter Kylian Mbappé, al totpoderós econòmicament PSG. Els dos clubs haurien arribat a un acord per una cessió per una temporada, amb una opció de compra obligada al final d'aquesta per uns 180 milions d'euros, un estratagema que permetria als parisencs mantenir-se dintre dels límits del "fair-play" financer de la FIFA.

Però mentre s'acaba de tancar una operació que encara no s'ha fet oficial, el Mònaco hauria arribat a un acord amb l'Inter italià per contractar els serveis del substitut d'Mbappé. I aquest seria el montenegrí Nicola Jovetic, que va jugar cedit al Sevilla la passada temporada. Jovetic havia arribat a un acord amb l'Olympique de Marsella, però no s'ha presentat a la revisió mèdica.

I aquí entren en joc les xarxes socials. S'han filtrat unes imatges de la sessió de fotos de Jovetic amb la samarreta del Mònaco que han desvelat les dues operacions. La de la seva arribada al club del principat i la de la marxa d'Mbappé, ja que l'exsevillista lluïa la samarreta amb el número 10, el que duia la temporada passada el davanter francès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut