EFE/Andre Coelho
Futbol internacional

Una foto de Messi amb la Copa Amèrica bat el rècord de "likes" a Instagram

La publicació que va penjar el crac argentí s'ha convertit en la imatge esportiva amb més "likes" de la història d'aquesta coneguda xarxa social i supera una publicació de Cristiano Ronaldo

Una setmana després que la selecció argentina conquerís la Copa Amèrica a Maracanà, una fotografia de Leo Messi somrient al vestidor abraçant el trofeu de campió està batent tots els rècords a Instagram. La publicació que va penjar el crac argentí s'ha convertit en la imatge esportiva amb més "likes" de la història d'aquesta coneguda xarxa social.

La instantània de Messi ja ha rebut més de 20 milions de "m'agrada" dels seus seguidors arreu del món i ha superat una publicació de Cristiano Ronaldo en memòria de Diego Armando Maradona del 25 de novembre del 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

L'èxit esportiu de Messi sobre el terreny de joc s'ha traslladat a les xarxes socials i la seva fotografia ja és la sisena amb més "likes" de la història, només superada per icones mundials de la música com Billie Eilish, XXXTentacion o Ariana Grande, entre d'altres.

Anar al contingut