L'estat de la gespa ha dificultat notablement el joc a l'Helmántico
L'estat de la gespa ha dificultat notablement el joc a l'Helmántico (@uesantandreu)
Futbol

Una forta tempesta no impedeix un ascens èpic del Sant Andreu a 2a RFEF

El conjunt quadribarrat supera la darrera eliminatòria del play-off a Salamanca en un partit marcat per l'aigua i que ha durat tres hores i vint minuts

Redacció Esport3Actualitzat

La Unió Esportiva Sant Andreu ha aconseguit l'ascens a la Segona RFEF. Els quadribarrats han superat les tres eliminatòries de play-off, la darrera, contra el Salamanca, marcada per la forta pluja a l'Helmántico, que ha obligat a aturar el joc en dues ocasions.

La primera, al minut 28, quan ha començat a caure una pedregada sobre el terreny de joc. Quan la tempesta s'ha aturat, l'àrbitre ha decidit reprendre el joc en unes condicions complicadíssimes. El duel ha arribat al descans, però l'estat de la gespa de l'Helmántico no ha permès reprendre la segona part.

Molts operaris del Salamanca han estat treballant per treure l'aigua d'un dels córners que feia impracticable el joc. El col·legiat havia advertit que farien tot el possible per no suspendre el partit. I així ha estat. El duel, finalment, ha durat tres hores i vint minuts.


Abans de la pluja, però, els barcelonins s'havien avançat al marcador amb un gol de Genís Blasco a la sortida d'un córner. Amb el 0-1 provisional, els andreuencs en tenien prou per pujar a Segona RFEF, ja que a l'anada havien empatat a 1.


A la segona part, els locals han igualat el marcador, un resultat que portava el partit a la pròrroga. El gol, obra de Javi Navas, ha arribat al minut 64, i només 5' més tard, Momoh ha tornat a avançar els catalans. El tram final ha estat trepidant, amb un Salamanca que s'ha bolcat en atac intentant fer l'empat. El Sant Andreu s'ha defensat amb tot i ha estat capaç de mantenir l'1-2 per emportar-se la victòria.


Hi haurà derbi barceloní a 2a RFEF

Per un moment, l'Europa ha deixat de banda la rivalitat amb el Sant Andreu per felicitar el club quadribarrat pel seu ascens. Els dos equips van mantenir una lluita trepidant per la primera posició de la 3a RFEF, plaça que finalment va obtenir l'equip de Gràcia. La temporada vinent hi tornarà a haver el derbi de Barcelona, i així ho ha celebrat l'Europa amb una piulada a les xarxes socials.

Anar al contingut