L'Inter va escombrar el Barça (6-1) a la final de la Copa d'Espanya
Futbol sala

Una final Barça-Inter amb aire de revenja

La Supercopa es decidirà de nou al WiZink Center, on l'Inter va atropellar el Barça

Xavi LorenteActualitzat

El Barça torna tres setmanes després a l'escenari de la humiliant desfeta a la Copa, el WiZink Center de Madrid, davant el mateix rival, el Movistar Inter, que el va superar en tot. Aquest dijous, amb una final de Supercopa en joc, els blaugranes tenen una gran oportunitat per treure's l'espina. Dídac Plana reconeix que la derrota de Copa va ser molt dura.

"A nosaltres ens dol i ens cou. Segurament tots, abans de sortir, ens recordarem de la mala sensació amb què vam marxar del WiZink. No crec que sigui una revenja allò... personal, però és una final i hi ha un títol en joc."

Leandro Rodrigues Bernardes, "Esquerdinha", sap que no es poden repetir errors.

"Nosaltres hem dit que això no pot tornar a passar i estem treballant perquè ara la història sigui diferent, i a veure si aconseguim la Supercopa."

Andreu Plaza té clars els errors del passat i també que aquest partit ha de marcar un punt d'inflexió per afrontar amb les màximes garanties el tram final de la temporada: la Champions i la Lliga. El porter del filial Óscar de la Faya cobrirà la baixa del lesionat Miquel Feixas. Sergio Lozano, convalescent ara d'una operació de creuats del genoll dret, va aixecar el títol de supercampió el setembre del 2019 a Guadalajara, que al Barça li toca defensar ara contra el vigent campió de Lliga.

Anar al contingut