Kevin Durant  amb la samarreta que li va enviar l'exbarcelonista Antoine Griezmann
Kevin Durant amb la samarreta que li va enviar l'exbarcelonista Antoine Griezmann
bàsquet

Una estrella de l'NBA situa Kevin Durant al Barça la temporada vinent

Draymond Green, que va ser excompany de l'aler als Golden State Warriors, considera que l'actual jugador dels Nets podria creuar l'Atlàntic per jugar l'Eurolliga com a culer

Redacció Esport3Actualitzat

Era el 2019 quan Kevin Durant va explicar que li agradaria fer les seves últimes cistelles al Barça. Aleshores, però, l'aler encara es trobava al punt àlgid de la seva carrera i havia guanyat dos dels tres últims anells de l'NBA amb els Warriors. Tres anys després, la possibilitat que l'actual jugador dels Brooklyn Nets recali a la capital catalana ja no és tan remota.

I menys després d'escoltar qui va ser company seu a San Francisco, Draymond Green. En una conversa al podcast del periodista Colin Cowherd, l'aler pivot, que a partir del dimarts 2 de juny s'enfrontarà als Celtics per conquerir la Lliga nord-americana, ha parlat del futur del seu amic:

"Esclar que em preocupo per ell perquè és el meu germà i sempre vull que li vagi bé. Ja sigui aquí, a Brooklyn o si decideix anar a Barcelona l'any que ve per jugar l'Eurolliga."

En més d'una ocasió, Kevin Durant ha posat amb samarretes blaugranes que li han entregat en persona esportistes del club, com els brasilers Ronaldinho o Neymar. El francès Griezmann, fan del triplista nascut a Washington DC, també li va enviar la seva samarreta amb el 7 del Barça.

Seria un bon regal per a Sarunas Jasikevicius en el seu tercer intent de seure al tron europeu. El lituà ja va obrir la porta l'any passat a una llegenda com Pau Gasol. Durant té actualment 33 anys, cinc més dels que tenia Nikola Mirotic quan va decidir abandonar l'NBA i agafar un avió a Milwaukee amb destí a Barcelona.

Anar al contingut