BÀSQUET

Una estrella de l'NBA femenina, detinguda a Rússia per tràfic de drogues

Brittney Griner duia, suposadament, oli d'haixix al seu equipatge, una substància il·legal al país

Tornada de malson de Brittney Griner a Rússia. La jugadora de l'UMMC Ekaterinburg tornava d'una estada als Estats Units el passat mes de febrer, quan era detinguda a l'aeroport rus de Xeremetievo. Tot plegat, després que en un control de seguretat se li va detectar, suposadament, una substància il·legal al país.

Aquest dissabte, el Servei Federal de Duanes de Rússia confirmava en un comunicat, del qual s'ha fet ressò l'agència russa de notícies TASS, que la jugadora de 31 anys estava retinguda al país per dur al seu equipatge oli d'haixix. Concretament, es tractaria de diversos cartutxos per a vaporitzador que contindrien aquesta substància, que a Rússia és il·legal. El mateix servei de Duanes hauria difós les imatges del moment concret al control d'equipatges.

 

 

Griner, guanyadora de dues medalles olímpiques amb els Estats Units, s'enfrontaria a una pena de presó d'entre 5 i 10 anys per aquest suposat delicte de tràfic de drogues. Els Phoenix Mercury, exequip de Brittney Griner, segueixen el cas de prop.

Anar al contingut