Futbol internacional

Una errada de Reina permet empatar a l'Arsenal al camp del Liverpool (1-1)

El Liverpool i l'Arsenal han empatat a un en partit de la primera jornada de la Premier League. Ngog ha avançat l'equip de Fernando Torres al començament de la segona part. Quan semblava que el Liverpool s'emportaria els tres punts, una errada de Reina ha permès empatar el partit a l'Arsenal. El porter campió del món s'ha introduït la pilota a la porteria en intentar refusar un cop de cap de l'equip rival. El Liverpool ha jugat tota la segona part amb deu homes per l'expulsió de Joe Cole. En l'Arsenal no ha jugat Cesc Fàbregas, a qui el seu tècnic ha preferit reservar. Els de Wenger han trobat ha faltar el català i pràcticament no han rematat a porta jugant amb un home més. L'errada final de Reina els ha permès sumar el primer punt del campionat.

Actualitzat
L'Arsenal s'ha presentat sense Cesc Fàbregas, a qui el seu tècnic, Arsène Wenger, ha reservat. Per part del Liverpool, Macherano ha estat titular i Fernando Torres ha debutat a la segona meitat. La primera part del partit ha estat molt travada. Els dos equips pràcticament no han creat jugades de perill durant aquest periode. A l'últim minut, Joe Cole, que també debutava amb els "reds" provinent del Chelsea, ha estat explusat després d'una forta entrada.

Decisiva errada de Reina

Just a l'inici de la segona part, i amb el Liverpool ja jugant amb deu homes, Ngog ha avançat els "reds". El jugador ha recollit una pilota a l'interior de l'àrea, i amb un fort xut ha batut la porteria defensada per Reina. Tot i estar amb un home més, l'Arsenal s'ha mostrat inoperant en atac i no ha creat perill. Els de Wenger han trobat a faltar Cesc, i la davantera formada per Arxavin i el nou reforç Chamakh s'ha mostrat inoperant. Només amb l'errada de Reina en l'últim instant del partit l'Arsenal ha pogut igualar l'enforntament. Mal inici, doncs, de dos dels equips que es presenten com a alternativa als totpoderosos Manchester United i Chelsea en la lluita pel campionat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut