Un Zlatan Ibrahimovic mai vist diu adeu al futbol
Ibrahimovic va jugar al Barça del 2009 al 2011 (EFE)
Futbol

Un Zlatan Ibrahimovic mai vist diu adeu al futbol

El davanter suec es retira als 41 anys amb un emotiu homenatge a San Siro

Redacció Esport3Actualitzat

Zlatan Ibrahimovic s'acomiada del futbol. El davanter no va poder evitar emocionar-se en el comiat que va fer-li San Siro. Homenatge del Milan al jugador suec, que plega als 41 anys després de més de dues dècades triomfant al màxim nivell. Ibra marxa convertit en un autèntic rodamón del futbol. A banda de Milan i Barça, també ha passat per les files del Manchester United o del PSG, entre d'altres.

Aquestes eren les llàgrimes de Zlatan, mai vistes en un jugador que sempre ha mostrat una imatge imponent i rude.


El davanter assegurava davant tota l'afició que ha arribat el moment de dir adeu al futbol, "però no a vosaltres", dirigint-se a l'afició italiana, que responia corejant el seu nom incansablement.

"Molta emoció tinc a dins ara mateix"

 


Zlatan va jugar al Barça del 2009 al 2011. Un dels exblaugranes que van compartir vestidor amb el suec i amb qui va mantenir una relació especial va ser Bojan Krkic, que no ha dubtat a mostrar el seu afecte a través de les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Krkic (@bokrkic)

 

Temporada de comiats

La temporada de l'adeu d'Ibra coincideix amb la d'importants llegendes del futbol. Piqué, Joaquín o Bale pengen les botes. Sergio Busquets i Jordi Alba diuen adeu al Barça, Benzema marxa del Reial Madrid a l'Aràbia Saudita. També comiats d'àrbitres, com el de Mateu Lahoz.

Anar al contingut