El Llevant Les Planes ha caigut a casa contra el València (@fclevantelp)

Un València molt efectiu noqueja el Llevant Les Planes (0-3)

El gol d'Anita Marcos en el primer minut de joc ha condicionat el partit de l'equip de Sant Joan Despí

• El pla de partit del Llevant Les Planes se n'ha anat en orris en només un minut, el temps que ha tardat el València a obrir el marcador. Ha estat per mitjà d'Anita Marcos, que ha aprofitat una assistència d'Anna Torrodà.
  • Elena Julve, la jugadora que ha guanyat més duels, canalitzava el joc ofensiu de l'equip de Sant Joan Despí, que ha acabat la primera part posant el setge a la porteria del València.
  • Asun Martínez ha fet el 0-2 del València en el minut 67 amb una rematada amb la cama esquerra des del límit de l'àrea. El gol ha arribat quan millor estava jugant el Llevant Les Planes.
  • En el minut 76, l'àrbitra ha anul·lat un gol al Llevant Les Planes per una falta de Natalie Muth a Enith Salón en el moment de fer la rematada.
  • Amb el Llevant Les Planes abocat a l'atac ha arribat el 0-3 en el minut 84. Jugada de Lina Salmi que ha arribat fins a línia de fons i la seva passada de la mort l'ha rematada amb contundència Ivonne Chacón, que ha sentenciat definitivament el partit.
  • Malgrat la derrota, el Llevant Les Planes es manté fora de les places de descens.