El porter haurà de seguir buscant equip per a la propera temporada (@gaizkacampos)
El porter haurà de seguir buscant equip per a la propera temporada (@gaizkacampos)
FUTBOL

Un tuit se li gira en contra a Gaizka Campos, gairebé 10 anys més tard

El jugador, que acabava de fitxar pel Saragossa, finalment no signarà contracte amb el club aragonès

Redacció Esport3Actualitzat

La petjada digital ha resultat determinant per a Gaizka Campos. El porter era presentat aquest dimecres com una de les noves incorporacions de la temporada del Reial Saragossa, però després de l'anunci, un tuit ho capgirava tot. El futbolista provinent del Celta B, hauria publicat fa nou anys --quan el porter tenia 16 anys-- un tuit en què expressava el seu "fàstic" cap al club aragonès. Una publicació que anava lligada a la situació que vivia el Saragossa el 19 de maig del 2013, quan encaixava un gol per part de l'Athletic Club, que el situava virtualment a Segona Divisió.

El polèmic tuit el va redactar ara fa 9 anys
El polèmic tuit el va redactar ara fa 9 anys

Així, després de l'anunci de la seva arribada, alguns aficionats del Saragossa haurien fet aflorar la publicació del porter de 25 anys, que va posar contra les cordes el club. Una situació que va fer que la directiva es reunís d'urgència per tractar el cas. Finalment, després d'anunciar l'arribada del jugador a les 17 h d'aquest dimecres, a les 22.30 h el club emetia un comunicat fent un pas enrere i trencant qualsevol acord amb el de Barakaldo.

Després d'una profunda reflexió durant la tarda d'avui, el Reial Saragossa ha pres la difícil decisió de no fitxar Gaizka Campos. Aquesta resolució no ha estat senzilla, però un dels pilars fonamentals d'aquesta institució és el respecte a la nostra història i a la nostra afició. Tenim la responsabilitat de ser fidels a aquesta màxima.

El club comprèn que la publicació a les xarxes socials del porter l'any 2013 va ser un error d'adolescència que no reflecteix la persona i professional que és. Tot i això, també entenem que la pressió que comporta una circumstància com aquesta, dificultaria molt el seu desenvolupament com a futbolista dins del club.

Malgrat aquesta desafortunada situació, des del Reial Saragossa volem desitjar el millor a Gaizka en els seus futurs reptes professionals.

L'acord entre el jugador i el club, que finalment no es farà efectiu, era per a dues temporades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut