Kyrgios, cridant
Nick Kyrgios en la final de l'Open de la Xina (Reuters)

Un tribunal australià desestima els càrrecs contra Kyrgios per agredir l'exparella

Redacció Esport3Actualitzat

Un tribunal australià ha desestimat aquest divendres l'acusació d'agressió contra el tenista Nick Kyrgios, tot i que s'ha declarat culpable a la mateixa vista d'haver empès la seva exparella Chiara Passari en un incident el gener del 2021.

La jutgessa també ha ordenat que no es registrin antecedents per aquesta causa al tenista. La magistrada considerada que la gravetat de l'assumpte era de "baix nivell" i que no existia el risc que Kyrgios reincidís.

L'australià, que sí que va reconèixer l'empenta, ha emès un comunicat en què es mostra satisfet per la decisió judicial:

"Sobre la decisió, agraeixo al tribunal que hagi desestimat els càrrecs. No em trobava bé quan va passar i vaig reaccionar a una situació difícil d'una manera de la qual em penedeixo profundament. Sé que no ho vaig fer bé i sincerament demano disculpes pel dolor causat."

Els documents judicials indiquen que Passari va intentar impedir que Kyrgios obrís la porta d'un taxi i l'esportista va empènyer la dona i la va fer caure, de manera que es va lesionar en una espatlla i un genoll.

Kyrgios, conegut pels episodis d'ira sobre la pista

Abans de la decisió, la magistrada va rebutjar l'argument del tenista segons el qual tenia problemes de salut mental. El tribunal va determinar que no tenia un problema significatiu de depressió.

Ell mateix havia admès fa temps tenir problemes psicològics i assegura que ha buscat ajuda. Al llarg de la seva carrera ha protagonitzat diversos episodis d'ira i de proferir insults. Ja el 2015 l'ATP el va avisar que moderés la seva incontinència verbal i irrespectuosa. 

Vuit anys després continua protagonitzant incidents. Un dels últims, el passat Wimbledon, quan va acusar una aficionada d'estar borratxa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut