Stephen Curry en una imatge recent (Reuters)
Bàsquet

Un Stephen Curry en estat de gràcia doblega els Sixers

El base dels Golden State Warriors anota 49 punts amb una sèrie de 10 triples per sotmetre els líders de l'Est

Actualitzat

Stephen Curry està passant per un dels millors moments de la seva carrera, que és dir molt. El base dels Golden State Warriors ha anotat 49 punts en el triomf del seu equip a la pista dels Philadelphia Sixers (96-107) i d'aquesta manera ha firmat el seu onzè partit en què ha anotat 30 punts o més. La bona actuació de Curry, que ha anotat 10 triples, manté els Warriors novens a la Conferència Oest, dins dels llocs per al "play-in" o repesca. 

Als Sixers de poc li han valgut els 28 punts de Joel Embiid en un partit en què no ha pogut comptar amb altres elements determinants de l'equip com són Ben Simmons o Tobias Harris. El segon màxim anotador de l'equip ha estat Seth Curry, el germà petit de Stephen, que ha sumat 15 punts. 

Els Jazz fan ballar els Lakers

Els Los Angeles Lakers, vigents campions, han rebut un correctiu a la seva pista davant els Utah Jazz, els actuals líder de la conferència Oest (97-111). Jordan Clarkson (22 punts) i Joe Ingles (21) han estat els principals botxins d'uns Lakers que continuen acusant les absències de LeBron James i Anthony Davis. Marc Gasol no ha jugat ni un segon. El pivot català figurava com a disponible tot i que el seu entrenador, Frank Vogel, ha especificat que prefereix reservar-lo després de dislocar-se el dit la setmana passada. 

En un duel entre pesos pesants, els Phoenix Suns s'han imposat a l'últim segon de la pròrroga als Milwaukee Bucks (127-128) gràcies a un tirr liure convertit per Devin Booker.  Més renyit encara ha estat el duel entre Denver Nuggets i Memphis Grizzlies (139-137), que ha necessitat dues pròrrogues per dilucidar-se. Nikola Jokic, amb 47 punts pels Nuggets, i Ja Morant, amb 36 punts i 12 assistències pels Grizzlies, han estat els principals animadors del partit.       

Resultats de la jornada: 
Indiana Pacers - San Antonio Spurs, 94 - 109
Miami Heat - Houston Rockets, 113 - 91
Washington Wizards - Oklahoma City Thunder, 119 - 107
Boston Celtics - Chicago Bulls, 96 - 102
Philadelphia Sixers - Golden State Warriors, 96 - 107
Los Angeles Lakers - Utah Jazz, 97 - 111
Denver Nuggets - Memphis Grizzlies, 139 - 137 (2 pròrrogues)
Milwaukee Bucks - Phoenix Suns, 127 - 128 (pròrroga)
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers, 109 - 105
 

Anar al contingut