Un Reial Madrid més rodat supera un Barça en construcció (89-79) i guanya la Supercopa de bàsquet

Un Barça, encara en construcció, no troba la clau ofensiva per doblegar el Reial Madrid; amb aquesta, el Madrid ja té sis Supercopes, com el Barça

Víctor LavagniniActualitzat

El Madrid s'ha endut el primer títol de temporada ACB, el seu joc col·lectiu ha superat el blaugrana, que ha anat a remolc 35 minuts en el marcador.

Després d'un primer quart igualat, 21-20, amb el Barça d'inici endollat darrere i el Madrid trencant amb els petits, els blancs han pitjat l'accelerador, han pujat els seus percentatges i s'han escapat en el segon parcial, 27-13. L'equip de Pesic, superat, ha arribat al descans amb una inspiració de només el 34% i amb l'obligació de remuntar quinze punts.

En el minut 23, amb el Madrid 19 punts amunt, ha començat un nou partit. Parcial de zero a 10 en minut i mig amb un Davies desencadenat, 23 punts-20 de valoració, que s'ha imposat al gegant Eddy Tavares. El Barça ha anotat 30 punts en aquest tercer quart i s'ha arribat a posar a dues possessions de l'equip de Pablo Laso, ara mateix amb més arguments. El Madrid ha gastat faltes i un triple de Campazzo, escollit MVP, ha sentenciat el partit a un minut del final: 89-79. El campió de lliga renova la Supercopa.