Primera

Un Reial Madrid amb baixes destacades supera el Leganés en el duel de Lliga ajornat pel Mundial de Clubs (1-3)

Bustinza ha avançat els locals però Lucas Vázquez i Casemiro s'han encarregat de capgirar el marcador. A les acaballes, Sergio Ramos ha sentenciat de penal. Amb aquest triomf, els de Zidane passen a la tercera posició a la Lliga, a 14 punts del Barça

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Leganés-Reial Madrid corresponent a la 16a jornada de la Lliga que es va haver d'ajornar perquè el conjunt blanc havia de disputar el Mundial de Clubs s'ha saldat amb una victòria dels de Zinedine Zidane (1-3).

El tècnic blanc ha fet una combinació de la segona unitat i la primera en el seu onze inicial per encarar el duel de Butarque, amb baixes destacades com Cristiano Ronaldo o Keylor Navas, per decisió tècnica, i d'altres per lesió com Modric, Marcelo o Kroos.

Al minut 5, el Leganés s'ha avançat amb un gol estrany de Bustinza fruit d'una carambola a la sortida d'un córner. El jugador basc ha rematat de cap un primer rebot a boca de canó que Casilla ha rebutjat; la pilota ha anat als peus de Theo, que ha intentat treure-la de sota els pals però el xut s'ha vist frustrat pel cop de cap singular de Bustinza (1-0).

El Reial Madrid ha silenciat les alarmes en cinc minuts. El temps que ha necessitat Lucas Vázquez per empatar també d'una jugada marcada per una acció fortuïta: una caiguda de Casemiro ha permès al gallec pescar la pilota a dins de l'àrea i superar Cuéllar en l'un contra un amb un xut potent (1-1).

Casemiro ha fet el segon del Madrid a la mitja hora de joc culminant amb una canonada una triangulació amb Benzemá i Lucas Vázquez que ha deixat del tot desconcertada la defensa del Leganés (1-2).

A partir del gol, el partit s'ha adormit i ha derivat en un duel amb el joc concentrat en el mig del camp. Amb prou feines cap dels dos equips ha vist porteria fins ben entrada la segona part, quan Beauvue ha estat a punt d'empatar. Zidane ha substituït Benzemá per Bale per generar més perill però el Madrid només ha aconseguit eixamplar el marcador de penal després que Vitolo escombrés Kovacic a dins de l'àrea. Sergio Ramos ha estat l'encarregat de xutar des dels onze metres i ha fet l'1-3 definitiu.

Amb aquest triomf, el Reial Madrid desbanca el València de la tercera posició a la classificació de la Lliga i se situa, amb 48 punts, a 14 del FC Barcelona, el líder de la Primera Divisió.