Di María celebra un dels seus dos gols contra el Reial Madrid (EFE)
Lliga de Campions

Un PSG sense estrelles passa per sobre del Reial Madrid al Parc dels Prínceps (3-0)

Els francesos no han trobat a faltar les absències dels lesionats Mbappé i Cavani i el sancionat Neymar i s'han imposat amb dos gols de Di María i el tercer i definitiu de Meunier

Víctor PatsiActualitzat

El Reial Madrid no ha tingut un bon debut a la Champions en la seva visita al Parc dels Prínceps de París. El conjunt de Zidane s'ha vist superat clarament per un PSG sense estrelles i que no ha trobat a faltar les absències dels lesionats Mbappé i Cavani i el sancionat Neymar. Un exmadridista com Di María ha fet els dos primers gols dels locals i Meunier ha arrodonit el gran partit del PSG amb el definitiu 3 a 0.

Naufragi del Madrid a París, on el PSG ha estat superior en tot. Més agressius, més dinàmics, amb una pressió alta que ha ofegat el Madrid, els francesos han tingut en Angel Di María el seu jugador més inspirat. L'argentí ha firmat un doblet. El primer en el minut 13, finalitzant una bona acció col·lectiva amb partipació d'Icardi i Juan Bernat.

El dos a zero l'aconseguia en el minut 33. Entre l'encert de Di María i la prestació de tot el PSG, les absències de Neymar, Mbappé i Cavani ha quedat en anècdota. Del Madrid, només alguna fuetada aïllada de Gareth Bale, autor d'un llançament de falta i del gol que no ha pujat al marcador. La revisió del VAR ha confirmat les mans del gal·lès abans de rematar a gol.

A la represa, el PSG ha continuat igual d'endollat, igual de superior en totes les zones del camp, amb un Madrid absolutament "groggy" veient com se succeïen les ocasions locals. Amb l'excepció de Karim Benzema en el tram final, la imatge dels blancs ha quedat molt malmesa. Al francès li han anul·lat un gol per fora de joc de Lucas Vázquez i després ha fregat el gol amb un cop de cap. Hauria estat el gol de l'honor d'un equip molt inferior al PSG en aquesta estrena de la Champions i que ha acabat marxant cap a casa encaixant un tercer gol, obra del lateral Meunier, a passada de l'altre lateral, Juan Bernat.

Anar al contingut