Els jugadors de l'Ullensaker / Kisa IL celebren el golàs de falta del seu porter
Futbol internacional

Un porter noruec emula Chilavert i marca un golàs de falta

Hagerup va emular el mític porter paraguaià i va marcar el gol de l'empat del seu equip, l'Ullensaker / Kisa IL, amb un gran llançament de falta directa en el minut 88

El porter noruec Stefan Hagerup s'ha convertit en un dels grans protagonistes del cap de setmana en el futbol mundial. Hagerup va emular el mític porter paraguaià José Luis Chilavert i va marcar el gol de l'empat del seu equip amb un gran llançament de falta directa en el minut 88 d'un partit que semblava perdut. El seu equip, l'Ullensaker / Kisa IL, de la Segona Divisió noruega, anava perdent 1 a 0 però després d'aquest golàs del seu porter va creure en el miracle i va acabar guanyant el Skeid Oslo (1-2) gràcies a un altre gol al minut 92.

Les imatges del gran gol de falta de Hagerup s'han fet virals a través de les xarxes socials: