Un pèssim tercer quart condemna el Bàsquet Manresa a la derrota a Valladolid (86-73)

Un pèssim tercer quart ha condemnat el Bàsquet Manresa a la derrota a la pista del Blancos Rueda de Valladolid i allunya encara més els bagencs de l'objectiu de la permanència a la Lliga Endesa (86-73).

Un pèssim tercer quart ha condemnat el Bàsquet Manresa a la derrota a la pista del Blancos Rueda de Valladolid i allunya encara més els bagencs de l'objectiu de la permanència a la Lliga Endesa (86-73). Els homes de Jaume Ponsarnau han plantat cara fins al descans, al qual s'ha arribat amb empat a 32. Però un parcial de 19-2 en l'arrencada del tercer període ha estat definitiu per als manresans, que seguiran una jornada més com a cuers de la classificació, amb només 4 victòries en 25 jornades.

El pivot local Nacho Martín, amb 19 punts i 8 rebots, ha estat l'amo i senyor de la zona i ha castigat un Bàsquet Manresa que no ha trobat la fórmula per aturar-lo. De res han servit els 28 punts de Troy de Vries i els 15 de Hanga, estèrils per evitar una nova desfeta d'un equip que segueix enfonsat a la cua de la classificació i amb un peu i mig a la LEB. El debut de l'últim fitxatge manresà, el serbi Aleksandrov, tampoc ha servit de revulsiu i la salvació s'ha convertit gairebé en una quimera.