Girona

El Girona perd amb l'Athletic a San Mamés (1-0) on es trenca la bona ratxa de resultats

El Girona perd a San Mamés en el temps afegit després d'encaixar un gol d'Aduriz de penal (1-0). Gorka Iraizoz ha estat el jugador més destacat dels gironins davant de l'Athletic que ha trencat amb la bona ratxa de resultats dels d'Eusebio

Cristina BusquetsActualitzat

Eusebio ha presentat un onze amb dos únics canvis, obligats per lesió, respecte de l'últim partit de Lliga a San Mamés. El capità Granell ha continuat al carril esquerre tal com va fer davant de l'Atlètic de Madrid i en el setè desplaçament de la temporada hi ha hagut un protagonista clar en el primer temps pels gironins.

Gorka Iraizoz, que s'ha estrenat com a titular a la Lliga aquesta temporada, s'ha lluït amb quatre mans salvadores. La primera en un xut creuat d'Iñaki Willams, les dues següents per accions d'Aduriz i la darrera en un xut de Córdoba. El Girona, tot i no dominar, ha vist com en els dinou minuts, Stuani marcava. El seu gol, però, ha acabat anul·lat a instàncies del VAR per mans de l'uruguaià.

A la segona part, Gorka ha tornat a ser decisiu amb una mà en un xut de Raúl García i després amb la punta dels dits en desviar al pal un xut d'Aduriz. Però, precisament, el capità de l'Athletic, en el temps afegit, ha marcat des del punt de penal el gol de la victòria per als de Garitano. L'àrbitre havia assenyalat penal de Ramalho a Muniain.

El Girona ha vist com l'Athletic li ha frenat la bona ratxa de resultats i ha perdut per primer cop aquesta temporada a domicili.