Messi parlant amb Gary Medel durant el partit de la Copa Amèrica (Reuters)
Futbol

Un partit de sanció i multa per a Messi per l'expulsió davant Xile

Actualitzat

El tribunal de disciplina de la Conmebol ha decidit sancionar Lionel Messi amb un partit de suspensió i una multa de 1.500 dòlars per la seva expulsió en el partit Argentina-Xile, de la Copa Amèrica del Brasil 2019.

Per tant, Leo Messi es perdrà el primer partit de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Qatar 2022, el proper mes de març.

La jutge i vicepresidenta del Tribunal de Disciplina, la veneçolana Amarilis Belisario, va dictar la sentència i va destacar que l'aplicació és inapel·lable:

"Confirmar el partit de suspensió automàtica imposat al jugador LIONEL ANDRÉS MESSI sense acordar cap més partit addicional de suspensió."


Messi, capità de l'Albiceleste, va rebre la targeta vermella en la darrera Copa Amèrica als 37 minuts davant Xile després d'un enfrontament amb el capità de la "roja", Gary Medel, qui també va resultar expulsat. L'àrbitre del partit va ser el paraguaià Mario Díaz de Vivar.

La sanció a Messi es va comunicar després que l'ens que regeix el futbol sud-americà destituís el president de l'Associcació del Futbol Argentí (AFA), Claudio Tapia, com a representant interí de l'organisme davant el Consell de la FIFA, com a conseqüència de les crítiques que va fer a l'actuació de l'àrbitre equatorià Roddy Zambrano en el partit entre l'Argentina i el Brasil en les semifinales de la Copa Amèrica.

Anar al contingut