Un Nàstic renovat suma un punt davant Las Palmas (0-0)

Els tarragonins han sumat un punt valuós davant Las Palmas en un partit que han jugat vint minuts amb un home menys per l'expulsió de Thioune i en què han debutat els diferents fitxatges del mercat d'hivern

El Nàstic ha empatat sense gols al Nou Estadi en el duel contra Las Palmas (0-0). Noguera i Sadik han sortit d'inici en un partit que els grana han començat dominant. Bernabé ha aturat les poques ocasions visitants i el partit ha arribat al descans sense que cap dels dos equips fes mèrits suficients per desequilibrar el marcador.

En la segona meitat, els dos equips s'han mostrat molt intensos, fet que ha fet perdre ritme. Les ocasions s'han repartit fins que, al minut 70, el Nàstic s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Thioune.

Tot i això, els grana han aguantat les envestides dels visitants i, amb debut d'Abdel Barrada inclòs, han sumat un punt molt valuós al Nou Estadi. L'equip tarragoní segueix cuer amb 17 punts, tot i que es situen a 6 punts del límit del descens, marcat pel Rayo Majadahonda, amb 23.