Les xifres de Messi i Cristiano aquesta temporada
Les xifres de Messi i Cristiano aquesta temporada
Barça

Un Messi determinant i un Cristiano Ronaldo desbocat es veuran les cares en el clàssic de dissabte

Les dues estrelles del futbol aprofitaran el duel entre els seus equips per dirimir quin dels dos és el millor en aquests moments

Actualitzat

El clàssic d'aquest dissabte al Camp Nou (16.15) escenificarà també el duel entre les dues grans estrelles mundials del futbol, els dos homes que es disputen tots els grans premis individuals d'aquest esport, el blaugrana Leo Messi i el madridista Cristiano Ronaldo.

Vuit gols en les últimes quatre jornades, encara que tres hagin estat de penal, parlen d'un Cristiano Ronaldo en el millor moment de la temporada. Messi ha estat decisiu per al Barça en els últims partits, sobretot el de la Lliga de Campions a Glasgow, però, malgrat el gol d'Anoeta, que va salvar un punt per al seu equip, l'argentí ja no és el màxim golejador de la lliga.

Les tornes, doncs, s'han invertit. Cristiano no va poder començar amb normalitat el campionat per les seqüeles de la lesió de genoll que va patir durant l'Eurocopa. En els tres primers partits de lliga després de la lesió, va ser incapaç de veure porta, i fins i tot va ser substituït a Las Palmas, una circumstància que va motivar una reacció gens favorable. A partir del gol que va marcar contra el Betis al Benito Villamarín, però, la progressió del portuguès ha estat aritmètica.

Messi, en canvi, ha estat més regular. Va firmar dos doblets en les quatre primeres jornades, abans de lesionar-se contra l'Atlètic de Madrid, al Camp Nou. Ja recuperat, ha marcat en els tres últims desplaçaments i sempre gols de pes: el de l'empat al Sánchez Pizjuán de Sevilla, el de la victòria, de penal, contra el València a Mestalla, i el de diumenge en un altre empat, en aquesta ocasió contra la Reial Societat a Anoeta.

Així, el gran duel de dissabte presenta un Ronaldo desbocat contra un Messi determinant, una cita amb pronòstic tan incert com el del mateix clàssic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut