Futbol

Un Màlaga necessitat visita el Tenerife mentre el Getafe rep el Depor amb la UEFA en joc

El Màlaga visita aquesta tarda el Tenerife en un partit vital per als interessos dels andalusos. L'equip de Juan Ramón López Muñiz no aixeca el cap després de vuit jornades sense conèixer la victòria i intentarà aprofitar la visita dels canaris per trencar aquesta penosa ratxa i abandonar la cua de la classificació de Primera. A l'Alfonso Pérez, en canvi, el Getafe i el Deportivo es veuran les cares amb uns altres objectius. Mentre que els de Míchel volen fer un salt endavant per acostar-se a les places europees, els gallecs aspiren a mantenir-se entre els millors després del seu inici de temporada tan prometedor.

Actualitzat
Tenerife - Màlaga

Una nova derrota -seria la vuitena en deu jornades- seria fatal per a un Màlaga que ha començat el curs amb molts dubtes. El conjunt de Juan Ramón López Muñiz no està complint les expectatives i s'ha vist enfonsat a la classificació en els primers compassos de campionat. Davant el Tenerife, els andalusos buscaran un triomf que els allunyi del pou i espanti els fantasmes que comencen a planar sobre La Rosaleda. Luque, recuperat de la lesió, serà un dels trumfos dels locals a l'atac.

Getafe - Deportivo


Les posicions de UEFA estan al punt de mira de dos equips, Getafe i Deportivo, que es veuen les cares aquesta tarda al Coliseo Alfonso Pérez. Els gallecs no renuncien tampoc a acostar-se a les places Champions, i per això arriben a Getafe amb tota l'ambició. Els de Míchel, que vénen de perdre amb el Madrid, encara no han empatat cap partit i confien en el suport de la seva afició per sumar una victòria que els consolidi.

Tots dos partits començaran a les sis de la tarda.

Anar al contingut