Futbol

Un Madrid amb moltes baixes punxa a Getafe (0-0)

Courtois, amb les seves aturades, ha evitat la derrota dels blancs al Coliseum Alfonso Pérez

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid ha afrontat la visita al Coliseum Alfonso Pérez amb un equip de circumstàncies per les nombroses baixes entre sancionats i lesionats. El Getafe ha intentat aprofitar l'oportunitat però no ha estat encertat en els metres finals. L'ocasió més clara dels locals en la primera part ha estat un cop de cop d'Enes Unal que s'ha estavellat al pal de la porteria de Courtois. El porter belga, amb les seves aturades, ha estat el més destacat del seu equip.

Amb Benzema també d'inici a la banqueta, el català Mariano ha estat el nou titular del Madrid i en el minut 8 ha vist com li anul·laven un gol per un fora de joc molt just.

En la represa, el Getafe ho ha seguint intentant amb més insistència però s'ha tornat a topar amb les bones intervencions de Courtois, que ha evitat que els locals s'avancessin en el marcador. En el tram final, els jugadors de Pepe Bordalás han reclamat un possible penal per una planxa de Militao a Ángel dins de l'àrea que ni l'àrbitre Sánchez Martínez ni el VAR han considerat com a pena màxima.

Finalment, el resultat inicial ha estat inamovible i el Madrid ha sumat només un punt que el deixa a tres de l'Atlètic a la classificació, una ensopegada que fa que el Barça torni a dependre d'ell mateix per ser campió de Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut