Hamilton ha estrenat motor i estilisme a Monza (Reuters)
Fórmula 1

Un Lewis Hamilton més fort comença dominant els primers entrenaments del Gran Premi d'Itàlia

Rosberg fa el segon temps de la sessió, a mig segon, i Vettel fa tercer amb l'esperança de ser competitiu a Monza, la casa de Ferrari

Actualitzat

Lewis Hamilton sembla disposat a fer que ja ni tan sols Nico Rosberg sigui un rival per a ell en la lluita pel Mundial de Fórmula 1. Aquest divendres, en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Itàlia, l'equip alemany estrenava un nou motor evolucionat, i el vigent campió del món l'ha aprofitat a fons. Ha estat el més ràpid amb un temps d'1.24,670, gairebé mig segon menys que el seu company. De fet, l'anglès ha estat l'únic pilot que ha baixat de l'1.25.

Més enrere, Nico Hülkenberg ha fet un molt bon paper, però ha hagut de plegar amb un problema al dipòsit de benzina del Force India quan anava tercer. L'ha acabat passant Sebastian Vettel, que ha acabat fent una virolla a la primera xicana del circuit, que, com és habitual cada any a Monza, ha donat problemes a la majoria de pilots. De tota manera, ha demostrat que vol ser competitiu de cara a la cursa amb el seu Ferrari, l'equip que corre a casa aquest cap de setmana. Kimi Räikkönen ha estat sisè.

Entre els pilots espanyols, el millor ha estat Carlos Sainz, setzè i de nou amb problemes de fiabilitat al Toro Rosso. El madrileny només ha pogut fer vuit voltes. Fernando Alonso ha estat dissetè, una posició ara per ara irrellevant, ja que els McLaren tornaran a acumular un munt de sancions a causa de les modificacions al motor. Roberto Merhi ha quedat vintè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut