ACB

Un jutjat de Barcelona obliga l'ACB a admetre el Guipúscoa Basket

El conjunt basc no es rendeix i en les últimes hores ha presentat una notificació d'un jutjat de Barcelona en què se'ls dona la raó i, literalment, s'obliga l'ACB a "cursar una invitació de manera immediata al Guipúscoa perquè ingressi a la Lliga la temporada 2020-21"

Redacció Esport3Actualitzat

L'ACB va anunciar aquest divendres que la competició de la propera temporada es disputarà amb 18 equips; aquesta decisió exclou el Delteco Guipúscoa Basket, tot i que l'equip ha aconseguit l'ascens de categoria. Arran de la pandèmia, no va baixar cap equip, i ara la Lliga no admet que en pugi cap a la màxima categoria.

El conjunt basc, però, no es rendeix i en les últimes hores ha presentat una notificació d'un jutjat de Barcelona en què se'ls dona la raó i, literalment, s'obliga l'ACB a "cursar una invitació de manera immediata al Guipúscoa perquè ingressi a la Lliga la temporada 2020-21".

"L'esport ha de ser esport. Quan guanyes, celebres la victòria i comparteixes l'alegria, i quan perds, treballes i t'esforces per millorar. Els equips de la LEB Or tenen el dret a poder aspirar a ascendir de categoria sense que barreres administratives o econòmiques creades artificialment n'impedeixin l'ascens. Esperem que es compleixi la resolució judicial sense més dilacions, després d'un llarg i tortuós procés d'afiliació que ja ens ha causat grans perjudicis econòmics i esportius."

 

Veurem, ara, quina és la resposta de l'ACB que, d'entrada, no volia cedir i tenia la intenció de celebrar una Lliga amb 18 equips. Argumentava que incorporar més clubs complicaria, de manera excessiva, el calendari.

 

 

    

 

 

Anar al contingut