Futbol

Un jutge ordena la suspensió de l'anunci televisiu de la Plataforma pro Seleccions Catalanes

Un jutge ha ordenat aquest dijous suspendre l'emissió de l'anunci televisiu de la Plataforma pro Seleccions Catalanes que s'emetia des de dilluns passat. Aquesta decisió arriba després de la denúncia presentada pel partit Ciutadans de Catalunya. Aquesta denúncia va ser desestimada pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya, però el jutge ha considerat que l'anunci pot fomentar la discriminació entre els menors.

Actualitzat

El jutge no valora el fons de la qüestió, sinó que es limita a suspendre l'emissió per evitar danys irreversibles en l'audiència menor d'edat.

La decisió és provisional i el jutge ha convocat les dues parts (la Plataforma pro Seleccions Catalanes i el Partit dels Ciutadans de Catalunya) dilluns al matí per explicar les seves postures. Més endavant prendrà una decisió definitiva.

Cal recordar que l'anunci no anuncia el partit Catalunya-Euskadi de diumenge, sinó que demana l'oficialitat de les seleccions catalanes, per la qual cosa es podria seguir emetent a la televisió després del partit de diumenge.

Anar al contingut