Imatge genèrica d'un camp de futbol
(Pixabay)
Futbol català

Un jugador etziba un cop de puny a l'àrbitre del Palau d'Anglesola-Agramunt

Segons el diari Segre, l'Agramunt ha fet fora del club el jugador, que ara s'enfronta a una possible sanció de fins a 25 partits

Redacció Esport3Actualitzat

Un jugador de l'Agramunt va agredir ahir l'àrbitre del partit de Segona Catalana que enfrontava el Palau d'Anglesola i l'Agramunt Escola Gerard Gatell, segons informen els diaris Segre i La Mañana

Arran d'una tangana al descans, quan els jugadors marxaven als vestidors, l'àrbitre, Èdgar Boix, va expulsar del terreny de joc un jugador de cada equip, Silvestre Montalvo, del Palau, i Edgar Gallart Domingo, de l'Agramunt. Aleshores, el jugador visitant hauria donat un cop de puny al llavi al col·legiat, de 21 anys. L'àrbitre va decretar la suspensió del partit, encara amb el 0-0 inicial al marcador.

El jugador, que s'enfronta a una possible sanció de fins a 25 partits, ha estat expulsat del club. L'Agramunt ha volgut ser taxatiu:

"Demanem disculpes per l'incident i, especialment, a l'àrbitre. El club condemna qualsevol mena de violència i no tolera aquest tipus de comportament."

 

Anar al contingut