Futbol internacional

Un jugador del PSG, víctima d'un robatori al Bois de Boulogne

El setmanari Le Point, el primer a revelar la informació, ha indicat que el futbolista, la identitat del qual no ha estat desvelada, anava amb el seu vehicle i li van sostreure la cartera i el telèfon mòbil en una zona de la capital francesa coneguda per l'exercici de la prostitució

Redacció Esport3Actualitzat
Un futbolista del París Saint-Germain va ser víctima d'un robatori per part d'una prostituta al Bois de Boulogne de la capital francesa, zona coneguda per l'exercici de la prostitució, segons informen aquest dimecres mitjans locals. El setmanari Le Point, el primer a revelar la informació, ha indicat que el jugador, la identitat del qual no ha estat desvelada, anava amb el seu vehicle i li van sostreure la cartera i el telèfon mòbil.
 
Els fets van tenir lloc dimarts cap a les 20.00 hores, quan el futbolista es va aturar amb el seu vehicle en un semàfor de la travessia de la Reina Margarida, un dels camins interns de la massa boscosa de l'oest de París. En aquell moment, l'autor del robatori va entrar al cotxe del jugador i li va robar la cartera i el telèfon, que estaven a la vista.
 
Posteriorment, li va exigir que la portés a un punt concret de la ciutat a canvi de tornar-li el telèfon, però es va quedar amb la cartera, que contenia uns 200 euros. La víctima, sempre segons Le Point, va anar a la policia, on va testificar que el lladre semblava que tingués una arma a les mans.
Anar al contingut