FUTBOL

Un jugador del Palamós es converteix en el davanter de moda a Primera Catalana després de fer dos gols des del mig del camp

El gambià Dembo Batchilly torna a gaudir del futbol marcant dos gols seguits des de 45 metres, després de passar-se més de dues temporades en blanc per una greu lesió

Tatiana Pérez / Sara SánchezActualitzat

El jugador del Palamós Dembo Batchilly s'ha convertit en el davanter de moda de Primera Catalana després de marcar dos gols seguits des de gairebé el mig del camp.

Dembo va començar a tenir ressò a les xarxes socials gràcies al golàs que va marcar a l'últim minut del duel entre el Palamós i el Júpiter, que va donar la victòria al seu equip.

Per si no n'hi hagués prou, va repetir-ho la jornada següent al camp del Lloret.

Natural de Gàmbia, Dembo va aterrar a Salt amb només 15 anys per reunir-se amb el seu pare i des de llavors que va perseguir allò que més l'apassiona: jugar a futbol. La seva carrera futbolística, però, no ha estat un camí de roses. El gambià, de 26 anys, va fer-se una greu lesió al genoll en un fatídic Torneig de l'Estany l'agost de 2017, just quan havia de debutar a Segona B amb l'Olot.

Després d'acabar contracte amb els de la Garrotxa i passar-se més de dues temporades en blanc arran d'un calvari d'operacions, Dembo va fitxar l'estiu passat pel Peralada a Tercera Divisió. Al novembre, els xampanyers van acordar la seva cessió amb el Palamós perquè el jugador tingués minuts i una nova oportunitat per reivindicar-se.

"El Palamós és el lloc ideal pels companys, l'estadi, la seva història i tot. Vaig lluitar molt per pujar de categoria i no poder debutar a Segona B, va ser un cop molt dur. Però el futbol és així. Tothom vol arribar lluny i a vegades les situacions et condemnen."

Tot i que havia arribat a pensar a deixar el futbol, va valer la pena no deixar mai de treballar. I és que Dembo torna a gaudir de la seva gran passió. Aquests dos gols són la confirmació que el futbol li torna a somriure.

"He tingut cinc operacions i he pensat a deixar el futbol, però després t'aixeques amb la idea que no és el moment. S'ha de seguir i ha valgut la pena no deixar de treballar. Torno a ser feliç jugant. Quan entro al camp, em sento futbolista i important. Tant de bo segueixi així. Marcar sempre et dona confiança, però em queda molt per fer."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut