Toni Leistner, de l'Hamburg, s'encara amb un aficionat del seu exequip
Futbol alemany

Un jugador de l'Hamburg salta a la graderia per agredir un aficionat que l'insultava

Toni Leistner s'exposa a una sanció exemplar per abandonar la gespa i enganxar pel coll un aficionat del Dinamo de Dresde

Redacció Esport3Actualitzat

El partit de la Copa alemanya entre el Dinamo de Dresde i l'Hamburg (4-1) ha acabat amb un incident molt greu. Una vegada l'àrbitre ha xiulat el final, Toni Leistner, un jugador de l'equip visitant, no s'ho ha pensat dues vegades i ha saltat a la graderia, s'ha encarat amb un aficionat, li ha donat una empenta i l'ha enganxat pel coll. La ràpida reacció dels aficionats que hi havia al voltant i, sobretot, la intervenció d'un membre de seguretat de l'estadi, que l'ha separat de l'aficionat, han evitat que l'incident hagi tingut conseqüències més greus. El jugador de l'Hamburg ha tornat a la gespa pel seu propi peu.

Es dona la circumstància que Toni Leistner és un exjugador del Dinamo nascut a la ciutat de Dresde, i, durant el partit de Copa ha hagut de sentir insults i bromes de mal gust per part d'alguns aficionats locals, i per aquest motiu el jugador ha reaccionat encarant-se amb els aficionats i intentant agredir-los al final del partit. El que està assegurada és una sanció exemplar per la nefasta reacció del jugador de l'Hamburg.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut