Futbol sala

Un Juanjo estel·lar guia el Barça Lassa a la Final Four (2-0)

Ferrao ha estat l'autor del primer gol del partit des del punt de penal i Juanjo, que s'ha mostrat infranquejable, ha marcat el segon en l'últim instant de partit

Abundi BorderaActualitzat

El Barça Lassa s'ha classificat per a la Final Four de la Lliga de Campions de futbol sala després d'imposar-se per 2 gols a 0 a l'Ugra en l'últim partit de la fase de grups de la Ronda Elit.

El partit ha començat molt intens, amb molta tensió. Els dos equips han disposat d'ocasions per desequilibrar el marcador, però el primer a colpejar ha estat Ferrao. L'àrbitre ha assenyalat penal a favor dels blaugranes per un cop de colze de Caio, que ha vist la targeta groga, per un cop de colze a Esquerdinha. Ferrao ha estat l'encarregat de transformar el llançament quan s'havien jugat 7 minuts i mig.

Després del primer gol, els russos han decidit apujar la pressió i el partit ha entrat en uns instants d'anades i vingudes constants per part dels dos equips. Liskov ha tingut la més clara per als russos en el minut 10 amb un xut que ha aconseguit desviar Juanjo. El Barça ha dominat el joc però no ha aconseguit ampliar l'avantatge i el partit ha marxat al descans amb 1-0 al marcador.

En els primers minuts de la segona meitat, l'equip rus ha tingut bones ocasions per empatar el partit, però ha aparegut Juanjo. El porter del Barça Lassa s'ha convertit en l'heroi del partit davant un Ugra que es desesperava.

En els instants finals del duel, l'equip rus ha sortit amb porter jugador en busca de l'empat, i els d'Andreu Plaza han disposat de diverses ocasions per ampliar l'avantatge fins que el mateix Juanjo ha marcat el segon en l'últim instant.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa s'ha assegurat la seva presència en la Final Four de la Lliga de Campions de futbol sala.