Joel Parra en una acció del partit
Joel Parra en una acció del partit (@Penya1930)
Bàsquet

Un Joventut desencertat cedeix el liderat al Bourg (80-85)

Una mala segona meitat condemna els badalonins a la primera derrota a casa

Jordi RobirosaActualitzat

L'Olímpic no presentava un bon aspecte. Els aficionats de sempre no han fallat --de fet, no fallen mai--, però tots aquells que omplen aquestes graderies --que, per cert, un dia van veure el Dream Team-- quan s'hi acosta el Barça o el Madrid, aquests sí que han fallat. I és una pena perquè l'Eurocopa és un títol que pot estar a l'abast del Joventut perfectament.

El partit ha començat bé, amb un Pep Busquets molt inspirat, encistellant tres triples consecutius. La Penya anotava amb facilitat i ha arribat a tenir 11 punts de diferència (40-29) ben entrat al segon període. Un Joel Parra entonat dirigia les operacions. Però al descans el marcador ja s'havia ajustat (48-45)

I a la segona meitat s'ha capgirat la truita. L'equip d'aquell bon base que va ser Fréderic Fautoux ha estat superior a un Joventut que semblava no tenir la bateria suficient per contrarestar el bon partit de Palmer, Pelos o el perpinyanès Benítez. En els instants finals, el Bourg ha tingut més encert i serenitat i ha guanyat amb plena justícia.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut