Bartomeu sortint de la Ciutat de la Justícia (EFE)
Barça

Un informe forense dirà si la junta de Bartomeu va cometre irregularitats

Malgrat que el director general, Ferran Reverter, ha apuntat que hi ha indicis d'irregularitats, cal esperar que estigui acabat l'informe per saber si el club emprendrà accions legals

Joan Ferran Actualitzat
TEMA:
Barçagate

La junta directiva del Barça no descarta emprendre accions legals contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva si es confirmen els indicis d'irregularitats que han detectat. Així ho ha explicat el director general del club, Ferran Reverter, que s'ha mostrat prudent a l'espera que estigui acabat l'estudi forense que s'ha encarregat i n'hagin pogut analitzar els resultats.

Hem detectat indicis, però hi havia molta falta de documentació i això ens ho ha complicat molt. Per tant, estem elaborant aquest informe forense, que encara no s'ha acabat. Un cop s'hagi finalitzat, aquests indicis els passarem al nostres serveis jurídics, que decidiran si hi ha delicte o no, i quines accions cal emprendre.

 

A més de la due diligence, Reverter ha explicat que el Barça va demanar aquest informe forense per aprofundir l'estudi dels comptes de l'entitat. Els informes forenses serveixen per fer una investigació interna d'una empresa o institució per aclarir assumptes com possibles casos de frau o corrupció, entre d'altres.

 

<

 

ARXIVAT A:
Barçagate
Anar al contingut