Ferran Gimnénez, capità infantil del Reus Deportiu, en una imatge recent (Luis Velasco/luisvelasco.es)
Hoquei patins

Un infantil del Reus Deportiu falla un penal per respecte al rival

Acte d'esportivitat del capità de l'equip roig-i-negre, Ferran Giménez, després que el porter del Sant Just provoqués la pena màxima en caure lesionat

Actualitzat

Ferran Giménez, de l'equip infantil Reus Deportiu, s'ha convertit en un dels protagonistes del cap de setmana pel que fa a l'hoquei patins. Ferran, el capità del seu equip, va fallar expressament un penal per respecte al porter rival, segons assenyala el "Diari de Tarragona".

El Reus Deportiu jugava contra l'HC Sant Just en un partit de la Preferent infantil. En una acció del partit, el porter visitant va rebre l'impacte de la pilota i va quedar adolorit, retenint l'esfèrica amb el seu cos i l'àrbitre va assenyalar penal.   

Isidre Ortiz, tècnic del Reus, i Javi Sama, coordinador del hoquei base roig-i-negre, van decidir aleshores que el penal s'havia de fallar. En Ferran va obeir les instruccions i va tenir un gest amb el porter adversari, al capdavall un company a la pista. El Reus va acabar guanyant el partit (4-1), però també el reconeixement del Sant Just, que en un tuit en el compte oficial de l'equip va agrair aquest acte d'esportivitat. 

 

Anar al contingut