Girona

Un hat-trick de Stuani davant del Lugo dona la tercera victòria seguida del Girona a Montilivi (3-1)

L'uruguaià ja ha marcat setze gols en quinze partits que ha disputat aquesta temporada. Iriome, en l'últim segon, ha fet el gol de l'honor del Lugo, que ha jugat amb un home menys des del minut 74. El Girona ha sumat 15 dels últims 21 punts possibles i es consolida a la cinquena posició.

Cristina BusquetsActualitzat

Rebre el Lugo a Montilivi sempre remou ferides als aficionats gironins. Però aquest diumenge, quan encara n'hi havia que estaven entrant a l'estadi, el Girona ha celebrat el primer gol.

En el primer minut de partit, Cristhian Stuani ha aprofitat un error d'entesa entre el porter i el central per robar la pilota i marcar. També ell, deu minuts després, ha marcat el segon gol que, després de revisar-lo el VAR, ha estat anul·lat per fora de joc. El Lugo ho ha intentat amb xuts de fora de l'àrea. Juan Carlos n'ha allunyat un de Cristian Herrera i més tard, el porter del conjunt gironí n'ha enviat un altre de Tete Morente a córner. De falta, Samu Sáiz, ha posat a prova Ander Cantero que ha allunyat el llançament amb les mans.

En el 63, el Girona ha desaprofitat una bona ocasió per fer el segon, però aquest ha acabat arribant des del punt de penal. L'àrbitre ha assenyalat mans de Jaume Grau dins de l'àrea. Stuani, des dels onze metres a l'estil Panenka, no ha fallat. En vuit minuts al terreny de joc, Jaume Grau ha vist la segona groga i ha acabat expulsat.

Amb un home més, el Girona ha jugat a plaer i Stuani ha marcat el tercer. L'uruguaià ha connectat una passada des de la línia de fons de Maffeo. Setzè gol del pitxitxi de Segona en quinze partits que ha jugat.

En l'últim segon, Iriome ha aconseguit el gol de l'honor pel Lugo que no ha evitat la tercera victòria seguida a Montilivi d'un Girona que ha sumat 15 dels últims 21 punts possibles.

Amb Pep Lluís Martí, l'equip no coneix la derrota i s'afiança a la cinquena posició amb 31 punts.