Futbol internacional

Un grup d'ultres de l'Sporting de Portugal irromp a l'entrenament i agredeix l'entrenador i alguns jugadors

El club portuguès ha emès un comunicat en el seu compte oficial de Facebook en el qual confirma les agressions i "repudia vehementment" actituds que constitueixen "la pràctica d'un crim"

Actualitzat

Un grup d'aficionats radicals de l'Sporting de Portugal amb la cara tapada han irromput aquest dimarts a la ciutat esportiva del club mentre es desenvolupava l'entrenament de l'equip i han agredit l'entrenador, Jorge Jesus, i diversos jugadors. L'Sporting ha emès un comunicat en el seu compte oficial de Facebook en el qual confirma les agressions i "repudia vehementment" actituds que constitueixen "la pràctica d'un crim".
   
Segons han informat diversos mitjans de comunicació portuguesps, el grup d'aficionats ha entrat a les instal·lacions del club lisboeta, situades a la població d'Alcochete i ha amenaçat els periodistes presents perquè apaguessin les càmeres i no gravessin la invasió. Tot i això, diversos mitjans han publicat imatges en què es veu el grup d'aficionats corrent per la ciutat esportiva amb la cara tapada, per la qual cosa no ha estat possible identificar-los. Els ultres han destrossar el vestuari i han agredit Jorge Jesus i diversos jugadors, entre ells l'holandès Bas Dost i els argentins Marcos Acuña i Rodrigo Battaglia, així com a altres membres del cos tècnic. 

Fotografies divulgades per la premsa i a través de les xarxes socials mostren a Bas Dost amb un tall doble al front i el vestuari destrossat de l'Sporting, on han llançat bengales i torxes.

"L'Sporting no és això, l'Sporting no pot ser això. Prendrem totes les diligències per depurar responsabilitats pel que ha passat i no deixarem d'exigir el càstig de qui ha reaccionat d'aquesta manera absolutament lamentable", destaca el comunicat del club.
   
El club lisboeta viu un moment tens des que va acabar la lliga portuguesa diumenge passat amb una derrota davant el Marítim (2-1), que el va deixar fora dels llocs de Lliga de Campions.
Anar al contingut